Saturday, 31 December 2011

WELCOME 2012 !!!

ASSALAMMUALAIKUM GADIS RETRO HERE !!


Haii korang dahh lame jugak aina tak update blog , bukan ape tade mase laa beli barang sekolah laa itu laa maklum lah nak sekolah dah nie kan . Oke lagi bape jam nak new year kan ? korang mesti tak sabar ade yang nak celebrate dekat luar laa kan ? haha tengok bunga api sudah cukup . lepas new year sekolah pulak . haha , barang sekolah dah beli ? hehe . Tahun nie korang ade azam tak ? ape azam korang ehh ? haha , agak2 bole tahu tak ? *kay bosan !!
Azam kite tahun nie nak belajar rajin2 sebab nak pmr , tanak main2 dahh >_< . oke selamat tahun baru korang , harap2 2012 tahun yang baik , mulia , dan aman . INSYAALLAH <3

WELCOME 2012 !!!


Terima kasih kerana sudi membaca kalau rajin like laa

No comments:

Post a Comment

( FOLLOWER YANG BAIK HATI )