Friday, 21 September 2012

OMG ... PMR IS AROUND THE CORNER .


             
    ASSALAMUALAIKUM GADIS RETRO HERE ..



Haii dah lame aina tak update blog kan . Bukannya ape aina buzy lahh yelahkan nak PMR dah nie , hurmm aina rasa macam nak jatuh je jantung nie , PMR lagi berape minggu lagi , pejam celik pejam celik dah nak PMR dah ANAK AZIZ nih . Walaupun dah study dah ingat macam2 , dah ready but still takut . Sisto-2 , bro-2 semua "cakap alahaii PMR senang je , tak payah buat betol-2 pon tak ape" . haizz mane boleh macam to kan , kalau exam mesti la kene buat betol-2 nak tahu kite masuk aliran ape tahun depan . oke rase cuak nak terjun bagunan pon ade , awesome kan . PMR tetap kene ambik even macam mane sekali pon . So buat masa nie jadi ulat buku lah aku nie . Ape salahnya nak jadi orang pandai siket . Hope aina boleh buat , doakan aina taw . 




see .. aina dah berangan nak dapat A . Agak-2nye boleh tak kalau target A , aina tak cerdik sangat pon , markah pon cukup2 makan je selalu . HYYEEE jangan pandang rendah oke , ape salahnya kite berusaha lebih siket kalau nak berjaya right .. ouckk ouckk . Teringin jugak nak dapat straight A . Aina tak yakin aina sepandai itu . Ape pon yang aina dapat nanti , aina bersyukur coz aina dah cube yang terbaik . AINA KAU BOLEHH CHAYOKK ;D



Oke guys that'S all for today , i think i ready for the examination . WISH ME GOODLUCK GUY'S . FOR PMR VICTIM GOODLUCK FOR THE EXAM . YOU CAN DO IT . ALWAYS PRAY DAN PRAYERS . 

P/S; JANGAN MENIRU WAKTU EXAM . 



Terima kasih kerana sudi membaca kalau rajin like laa

No comments:

Post a Comment

( FOLLOWER YANG BAIK HATI )