Tuesday, 6 December 2011

I'M HAPPY TO DO THIS IF I'M BORED :)


Asalamualaikum..Gadis retro here !
hye kengkawan , tajuk title aina kali nie pasal ape yang aina lakukan jika aina bosan , hehe meyhh sini meyhh nak kongsi .
 
FIRST PICTURE :
 
  NAH AMBIK NIE !!!
ini gambar yang agak menarik , cari punye cari ini memang sesuai. korang sume suke snap tak ?? kalau cakap tak tipu laa to0 . conform suke kan , yang perempuan atau laki memang suke snap . Tak kira kat mane betol tak ? hujan ke tak ke memang hobi right ? haizz.
sehari kalau tak snap tak sah kan ? haha tahu dah hobi korang laa kate kan , bile snap siket yang lawa masuk facebook or twitter or whatever lamaweb sosial yang korang ade betol tak ? ala jangan malu2 kite geng !! Ade jugak yang fake-fake belaka , pakai pic korean laa , ape laa itu laa . cube tunjuk siket muke korang bole tak ? macam mane nak kenal kalau pic fake ? korang tak handsome , tak lawa perduli kew ?? NOBODY PERFECT ;). Facebook just untuk berkawan , chill laa guys :D . Tamo fake-fake tau tak cuunn laa .

SECOND PICTURE :
 
WHO CRAZY ONLINE ? PUT YOUR HANDS UP !!
 
haha korang kaki online kan kan kan ? mengaku jelaa :D . aina tahu kite same hehe . korang kalau gune internet korang buat ape? facebook? twitter? blog? youtube? yahoo messenger? skyper? belajar? download? haha mane2 ? ingat ehh jangan buka sebarangan (nasihat aina nie) tak pelu laa tak penting pon baik korang gune untuk belajar , internet nie pon untuk belajar gak kan ? nak online facebook pon hari2 lagi bagos kan ? haha .

THIRD PICTURE :

KORANG SUKE MUSIK ? SUKE KAN ? SAPE TAK SUKE TO0 TADE PERASAAN.
 
Tade sape kat dalam dunia nie yang tak suke dengar nusik , mama dengan papa aina pon suke takan korang tak suke kan ? haha , musik nie muncul sejak kite belum lahir lagi , kite lahir dengar musik , pegi mane2 ade musik , masuk dalam kete tak sah kalau tak dengar lagu kan . tade lagu sunyi sepi kan ? yesss betol to0 .hye guys please support musik malaysia . walaupun korang layan macam2 lagu barat timur pon ade , please still support musik malaysia , kerana tade penyokong sape laa musik kan ? korang kalau facebook jew mesti buka youtube sekali kan ? semate2 nak cari new song betol kan ? haha aina tahu :3
musik penting sebab tiada musik hidup kite sunyi betol tak ? kalau tak betol suke hati korang laa nak cakap ape , aina still support musik , supaya musik tak lapok sampai bile2 peace \./ ^^

P/S: BLOG KITE SIMPLE2 JE , POST TITLE PON SIMPLE2 JE . AINA POST TITLE MACAM NIE SEBAB NIE LAA HOBI KORANG SETIAP HARI KAN ? HAHA KAN BETOL :) . BLOG AINA PON ADE MUSIK BLOG KORANG ADE ?

(support our local music malaysia)


Terima kasih kerana sudi membaca kalau rajin like laa

No comments:

Post a Comment

( FOLLOWER YANG BAIK HATI )