Tuesday, 4 December 2012

GEMBIRANYA..


ASSALAMUALAIKUM :)


hai korang rindu Aina tak ? mesti lah rindu kan ? dah lama juga tak post. Apa khabar korang sekarang? sehat tak? makin gemuk ke kurus? oke abaikan dah lari tajuk nih hihi^^. Today nak cakap yang aina happy sangat-sangat nak tahu kenapa aina happy? nak tahu ke idok? hihi. Terus terang jela. Aina dapat NEW CAMERA OLYMPUS SP-620uz dari papa aina yang tersayang, Aina dah lama minat camera tuh sebab apa? nak tahu? sebab comel, cute, dan awesome macam saya. omgomg!! mohon jangan lari.(Aina is typing..) wea korang even kecik molek je camera dia tapi fungsi dia macam DSRL tau :). Itu Aina punya camera arghh mana boleh ambik! , papa beli untuk aina tau. Cute je kan ? senang nak bawak pegi mana-mana hihi jeles lahtu . Mesti korang tertanya-tanya haiz macam mana rupa dia? kankan? alahai yang ketuk kepala sendiri tuh kenapa. okeyy guys meh aina share.

TARAAA.....!! COMEL TAK ? CUTE TAK ? AWESOME TAK ? MACAM TUA DIA KANKAN ? (KENYIT MATA SIKIT ^^)


NIH LAGI.OHHMYY!! HEHE MOHON JANGAN TENGOK KALAU TAK SUKA >_<



------------------------------------------------------------------------------------



lalalala , rasa tuh je kot aina nak bagitahu . mengada-ngadakan? ade ku kesah? hihi :p . publish!




Terima kasih kerana sudi membaca kalau rajin like laa

Friday, 21 September 2012

OMG ... PMR IS AROUND THE CORNER .


             
    ASSALAMUALAIKUM GADIS RETRO HERE ..



Haii dah lame aina tak update blog kan . Bukannya ape aina buzy lahh yelahkan nak PMR dah nie , hurmm aina rasa macam nak jatuh je jantung nie , PMR lagi berape minggu lagi , pejam celik pejam celik dah nak PMR dah ANAK AZIZ nih . Walaupun dah study dah ingat macam2 , dah ready but still takut . Sisto-2 , bro-2 semua "cakap alahaii PMR senang je , tak payah buat betol-2 pon tak ape" . haizz mane boleh macam to kan , kalau exam mesti la kene buat betol-2 nak tahu kite masuk aliran ape tahun depan . oke rase cuak nak terjun bagunan pon ade , awesome kan . PMR tetap kene ambik even macam mane sekali pon . So buat masa nie jadi ulat buku lah aku nie . Ape salahnya nak jadi orang pandai siket . Hope aina boleh buat , doakan aina taw . 




see .. aina dah berangan nak dapat A . Agak-2nye boleh tak kalau target A , aina tak cerdik sangat pon , markah pon cukup2 makan je selalu . HYYEEE jangan pandang rendah oke , ape salahnya kite berusaha lebih siket kalau nak berjaya right .. ouckk ouckk . Teringin jugak nak dapat straight A . Aina tak yakin aina sepandai itu . Ape pon yang aina dapat nanti , aina bersyukur coz aina dah cube yang terbaik . AINA KAU BOLEHH CHAYOKK ;D



Oke guys that'S all for today , i think i ready for the examination . WISH ME GOODLUCK GUY'S . FOR PMR VICTIM GOODLUCK FOR THE EXAM . YOU CAN DO IT . ALWAYS PRAY DAN PRAYERS . 

P/S; JANGAN MENIRU WAKTU EXAM . 



Terima kasih kerana sudi membaca kalau rajin like laa

( FOLLOWER YANG BAIK HATI )