Wednesday, 21 December 2011

| GOOD LUCK EX PMR 2011 |

ASSALAMUALAIKUM GADIS RETRO HERE !

Aina punya title kali nie pasal 'RESULT PMR' laa derr . perrghh mesti abang-abang dengan akak-akak gemuruh kan ? cuak kan ? it oke aina paham sebab korang nak tahu result korang oke ke tak itu yang cuak semacam ala macam aina UPSR dulu heee (malu >_<")oke aina ade something nak bagi korang tengok nie nah gambar aina buat comey tak?


haha , tak lawa pon aina bukan pro macam korang to0 gune photoshop lagi to0 wahh :)) haarr , aina buat hasil tangan aina tahu tak ? walaupun yang orang too abang aina yang lukis tapi memang semua to0 aina buat taw :)) oke tutup cite . Kite open new story pasal result esok , oke first time jadi calon PMR best tak? ade yang kate best ade yang tak nak PMR mane satu nie ? ehh ehh pening dah @_@ . kalau tak ambik PMR macam mane nak masuk form 4 dan form 5 ? nampaknye kene cari keje laa kalau tak nak ambik PMR kan ? betol tak ? aina pon tak tahu sebab aina belom lagi masuk form 3 , lagi bape bulan aina akan digelar PMR CANDIDATE , wahh wahh , ape yang best ehh ? kite tunggu dan lihat . Btw good luck oke for sista-sista dan brother-brother sekalian . Korang siap update status kat facebook lagi korang cakap nak kunci sumua rumah nanti orang tanye dapat bape kan kan ? ala chill laa guys ape korang nak takut pasal result korang , bagi yang oke mesti bagi tahu punye happy kan siap upload pic pegang slip lagi kan kan ? haha jeng jeng jeng . . Bagi yang gagal or a.k.a tak berape nak oke mesti segan nak tunjuk kan ?? jangan laa risau ingat ayat nie . *gagal sekali tidak bermakne gagal selamanya* oke ? i wish dapat result oke , kalau gagal cube lagi time SPM . Oke itu je aina nak story kat korang . Akhir kate , mesti ade yang nages kegembiraan or nages kesedihan ? tabah dan mehadapinye esok taw ? Buat solat hajat ataupun doa banyak-banyak supaya keputusan korang esok cemerlang INSYAALLAH :))


p/s: SAYA IALAH CALON PMR 2012 !!


Terima kasih kerana sudi membaca kalau rajin like laa

No comments:

Post a Comment

( FOLLOWER YANG BAIK HATI )