Tuesday, 4 December 2012

GEMBIRANYA..


ASSALAMUALAIKUM :)


hai korang rindu Aina tak ? mesti lah rindu kan ? dah lama juga tak post. Apa khabar korang sekarang? sehat tak? makin gemuk ke kurus? oke abaikan dah lari tajuk nih hihi^^. Today nak cakap yang aina happy sangat-sangat nak tahu kenapa aina happy? nak tahu ke idok? hihi. Terus terang jela. Aina dapat NEW CAMERA OLYMPUS SP-620uz dari papa aina yang tersayang, Aina dah lama minat camera tuh sebab apa? nak tahu? sebab comel, cute, dan awesome macam saya. omgomg!! mohon jangan lari.(Aina is typing..) wea korang even kecik molek je camera dia tapi fungsi dia macam DSRL tau :). Itu Aina punya camera arghh mana boleh ambik! , papa beli untuk aina tau. Cute je kan ? senang nak bawak pegi mana-mana hihi jeles lahtu . Mesti korang tertanya-tanya haiz macam mana rupa dia? kankan? alahai yang ketuk kepala sendiri tuh kenapa. okeyy guys meh aina share.

TARAAA.....!! COMEL TAK ? CUTE TAK ? AWESOME TAK ? MACAM TUA DIA KANKAN ? (KENYIT MATA SIKIT ^^)


NIH LAGI.OHHMYY!! HEHE MOHON JANGAN TENGOK KALAU TAK SUKA >_<



------------------------------------------------------------------------------------



lalalala , rasa tuh je kot aina nak bagitahu . mengada-ngadakan? ade ku kesah? hihi :p . publish!




Terima kasih kerana sudi membaca kalau rajin like laa

No comments:

Post a Comment

( FOLLOWER YANG BAIK HATI )